Föräldraledighet – Dag 10

Sovmorgon och lek på hemmaplan på förmiddagen. Lotta slutade tidigt (vid lunch) så vi hämtade upp henne och vandrade ner på stan för att spana affärer och tjabba med Försäkringskassan. Vi frågar oss varför de fortfarande envisas med att skicka oss barnbidraget via checkar. Trots att vi fyllt i deras fina blankett flera gånger med olika varianter av personer och konton de kan använda. Svaret? Ja, det blev att skicka in samma blankett igen. Upp till bevis om det fungerar bättre den här (fjärde) gången. To be continued…

Spargrisar är klassiska och gör sig kanske bra i bokhyllan, men barnbidraget gör sig bäst på ett bankkonto.

Vi gick alla tre och åt av lunchbuffén på Jade. Lilleman var först ganska förundrad över alla människor som var där (på sportlovet) men byttas snabbt mot fascination och nyfikenhet. Besöket gick över förväntan trots att han ville ha pappas wasabi, men istället bara fick en “klämmis”, köttbullar, lite potatis med coleslaw och ägg.

Kvällen avslutades hemma med att “dammsäkra” trappen och nedervåningen från renoveringen av hallväggarna på övervåningen. Som blir helgens spakel- och slipprojekt.

Två arbetsveckor har passerat, men än återstår det många dagar tills jobbvardagen är här.

Posted in Föräldraskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *