Föräldraledighet – Dag 60

Med två småbarn (båda dryga året unga) under samma tak kan vara utmanande för vem som helst. Dock gick besöket från Gävle väldigt bra trots en del gnäll ibland och på sina håll bristfälliga sömntimmar.

Vi åkte tidigt på förmiddagen in till Linköping för att jag skulle få chansen att visa upp vår vackra stad. Men med en termometer som visade runt 3 grader Celsius, gjorde naturen mig motstånd. Vandringen runt i trädgårdsförening vidare ner mot trädgårdstorget och promenad runt stångån, var ändå fin trots kyliga plusgrader.

Efter klämmis och under barnens sömn så landade papporna på Ronaldos café. Satte oss ner och tog oss en fika, innehållandes de (lokalt) berömda kardemummabullarna och trevliga esspressos. Vidare (med stopp på mataffär för att köpa en burkmat) så gick, vi alla fyra grabbar med hungriga magar, till Esspresso house för att luncha…

… och titta (och klämma) lite på den nya inredningen.

Herrskapet lämnade oss på eftermiddagen för den långa (ja vi är inte i norrland längre) bilresan tillbaka till Gävle. Kvar blev jag och sonen i ett tystare och lite tommare hus. Dels för att alla glada skratt, tjut och samtal tystnade; dels för att vår spinningcykel som stått i vardagsrummet nu fått nya ägare.

Vi välkomnar Snurre till familjen. Ny #investering. Tack @herratterling!

A post shared by Christoffer Bergquist (@bergq) on

Kvällen bjöd på: ugnspannkaka (med morötter, palsternacka, lite grahamsmjöl, och osttopping).

Ugnspannkaksexperimenterande.

Samt löpintervaller med IK NocOut.se som ikväll var “Danska superintervaller” eller: 4x5x(30-20-10s) med 2 minuters vila.

Kväll på bana vid Friidrottsarenan Campus Valla.

Posted in Föräldraskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *