Föräldraledighet – Dag 104

En annorlunda föräldraledighetsdag (nästan) utan sonen.

Efter frukost (där lilleman dansade ur sin stol) satte pappan igång med det självtilldelade miniuppdraget från igår. Sagt och gjort så gjorde jag en ganska snabb och effektiv (ja du tänker rätt, det var alltså utan övriga familjen) klädhandling i Tornby. Så på drygt 1 ½ timme var det klart: Tre klädesaffärer, två skobutiker, en elektronikaffär och en matbutik. En kasse kläder och en kasse mat senare, så bar det av hemåt.

Grabben somnade i samband med att jag klev in genom dörren. Så lunchtimmarna gick åt till att packa det sista och fixa med mat. Hann också med att lyssna klart på några poddar jag påbörjat tidigare.

Farmorn och farfarn kom för att ta hand om Lilleman så att föräldrarna, vid tretiden, kunde stämpla ut från vardagen och sätta sig i bilen för en helg i Halmstad.

När vi bokade hotellet så visste vi inte om hur det skulle bli med barnvakt, så vi säkrade upp genom att boka både två vuxna och ett litet barn. När vi kom fram så var det nog ändå tur att vi kom ensamma, då spjälsängen inte hade så höga kanter:

Säkerhet framför allt?

Posted in Föräldraskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *