Föräldraledighet – Dag 110

Igår vinkade vi av besöket från morfarn. Det gjorde vi efter pappan sprungit klart runt sjön Stora Rängen (42 km tillsammans med löpstarka vänner).

Dopp i sjön längs rundan.

Dag 110 – Lugn morgon med lite TV och en ganska sliten kropp som passade bra i soffan.

När pappakroppen vilat sig en stund så fyllde vi bilen med skräp för en tur till återvinningscentralen. Därefter åkte vi till mataffären för lite komplettering till kylen. Eftersom vi försöker anpassa våra mat- och sovtider till förskolans, så försöker vi nu äta lunchen innan det är dags att sova.

Under grabbens sovstund så gick pappan på en shoppingrunda med siktet inställt på att hitta nya kläder. Kläder som behövs inför återtåget till arbetet i slutet av augusti.

Dagens fångst.

På eftermiddagen och efter det att Lilleman vaknade i vagnen efter det att vi åkt hem med bilen. Då var det dags för att göra av med lite spring i benen. Den kortaste av oss satte därför ny kurs mot lekparken där: burkar, bilar och sand bytte plats med varandra några gånger (en klar underdrift).

När vi lekt en stund så var det dags för att börja med maten innan mamman skulle komma hem. På middagsmenyn stod en kycklinggryta med quinoa.

Posted in Föräldraskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *