Föräldraledighet – Dag 35

Idag campade jag och grabben ihop mostern. Vid kl. 10 var vi redo att möta upp rörmokaren som skulle komma strax innan lunch. Kl. 11 var det middagslur för lilleman. Kl. 12 ringer hantverkaren och frågar om det går bra att han kommer runt 14 istället vilket vi såklart tyckte var okej.

Det var länge sedan nu så idag på lunchen gällde det att passa på när det fanns en spelsugen motspelare (med åldern inne) i hushållet. Vi valde det eminenta tv-spelet Mushroom wars till PS3:an.

En bild säger mer än två ord (jag vann).  😉

Rörmokaren kom i alla fall och verkade väldigt kompetent. Fixade vattentrycket på 10 minuter. Så jag passade på att rådråga vad det skulle kosta att dra vatten till baksidan också. Nu inväntar vi den räkneexercisen och hoppas att (om vi slår till) vi inte behöver panta tomburkar för att ha råd med förskolan. 😛

Kvällen bjöd på ett mindre kökskaos också. Med krossat glas och fel på diskmaskinen. Maskinen krånglar alltså fortfarande med samma felkod. Så ikväll valde jag att skruva isär (aka sönder) den ännu mer än tidigare. Efter jag satt ihop den (ungefär) som tidigare. Så spirade hoppet på nytt. Men efter första testkörningen så dog det snabbt och stenhårt igen. Inte ens nära den där sötdöden som småbarnsföräldrar får uppleva nu och då. Det regnar också.

Kvällen slutade i alla fall lyckligt med mathandling, skratt och hallomiburgare. Så nu är det helg och vi ska alla njuta av ledigheten tillsammans.

Posted in Föräldraskap and tagged .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *