Föräldraledighet – Dag 62

På förmiddagen bjöds det på fredagsfika på mammans jobb. Är själv aktieägare så jag kände direkt att jag fick utdelning 😉

Vi gick sedan lite spontant ner på stan. Då slog det mig att jag fått tipset från en förälder på öppna förskolan att besöka Viljans värld på Östergötlands museum. Sagt och gjort så gick vi det. Efter en trevande start så blev det sedan Succe med stort S.

Östergötlands museum.

Eureka-moment när det finns knappar han faktiskt får och ska trycka på. #viljansvärld

A post shared by Christoffer Bergquist (@bergq) on

På vägen därifrån så somnade lillkillen, så jag kunde äta lunch lugnt och stilla. Det blev efter det ensalada till lunch, och nej, det är inte ett försök till ordvits från min sida. Saladsbaren heter alltså Ensalada. Lilleman sov så jag gick och postade ett brev och spanade lite på konkursrean för cdmedia som hade 40-50% på allt som var kvar.

Var innan bilfärden hem en sväng på Mio för att se om de hade något litet bord (eller idé) till förvaring av kontorsskrivare. Har en skrivare som jag vill gömma, men ändå använda. Inget napp tyvärr, så jakten fortsätter.

Grabbens var glad långt in på kvällen. Så glad att han gjorde sina första jämfotahopp i köket.

Böngryta med ost, lax och omelett till fredagsmiddag.

Posted in Föräldraskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *