Föräldraledighet – Dag 77

Helgen som passerade var lugn med regn. Så vi tog en skogsvandring till lekparken man mamman avslutade lite målerirenovering där hemma. Efter det att mamman mötte upp och vi var på väg hemåt igen, så hittade vi en kvarlämnad sparkcykel som grabben blev intresserad av. Blev stor succé!

Premiärtur på sparkcykel.

Huset, sonen, regnet och skogen.

Söndagen började med sconesfrukost, men höjdpunkten för sonen var ändå ett besök på Viljans värld på länsmuseumet, men också alla knappar i utställningen utanför barnavdelningen – Spela roll, dataspelshistoria var mer än intressant.

Dag 78 började med en sväng till återvinningsstationen och lekparken.

Förmiddagslek i lekparkenssandlådor.

Efteråt så gick vi hem och tog lite mellan mål innan vi tog en kortare sväng med vagnen där han somnade efter några varv runt i närliggande bostadsområden. Väl hemma så städade jag av lite pollen som mamman hade uppmärksammat, för att sedan invänta familjebesöket av farmorn och farfarn. Köttbullelunchen lagades klart innan John Blund lämnade barnvagnen på baksidans sommarträdgård. Därefter följde bus, lek, skratt, bus, rutschkananeåkning, bokläsning, bus, dans, mobiltelefonfascination, bollspel, lite bus och mycket mer.

Posted in Föräldraskap and tagged , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *