Föräldraledighet – Dag 101

Kort version:

En dag i bil!

Något längre version:

Idag är det 17 månader sedan vi gick ifrån att vara ett par till att bli en trio. Älskar vår lilla familj och alla små och stora äventyr som familjelivet bjuder på!

Dagen började med att vi vaknade i Gävle med farmor.  Efter att ha vinkat av henne och slutfört morgonbestyr och packning, satte vi oss i bilen för att påbörja färden hemåt. På vägen så landade vi för lunch och trevligt sällskap hos släktingar i Strängnäs. Där grabben också sov sina rutinmässiga ca. två timmar i vagnen, medan pappan grillade och vi blev bjuda på god mat med tårta till efterrätt.

Full fart efter sovstunden.

Plockade ^17

Fortsättningen till Ljungsbro var med trötta ögon hos medpassagerarna (pappan och sonen) som båda två somnade ett litet tag. Väl hemma så packade vi in och gjorde i ordning lite middag. Det medan vi försökte förklara att alla regler här hemma fortfarande gäller och att alla: kontaketer, musikanläggningar, fjärrkontroller, granntomter, kylskåpshyllor, knappar på diskmaskinen m.m. etc. o.s.v. fortfarande är förbjudna att vara vid till.

Blev dock en sen kväll då grabben hade svårt att koma till ro och somna. Säkert på grund av eftermiddagsluren i bilen men kanske också för att få komma hem igen på kända marker och allt stök som blir med alla packning mm. som blir efter många dagars bortasemester.

Posted in Föräldraskap and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *