Föräldraledighet – Dag 102

Dagen började med små tassande steg. Pappan gick upp för att se efter vad det var och hittade sonen lugnt och stilla inne i vårt träningsrum. Därefter frukost för grabbarna medan mamman tog en välförtjänt extra stund i sängen.

Det var ganska fullt i postlådan när vi kom hem igår och ett brev hade hamnat nere på närmsta postutlämningsställe. Så pappan trampade ner dit efter frukost.

Det blev oxkså lite mindre trädgårdsfix på förmiddagen.

Lilleman somnade under en springtur med mamman medan pappan var kvar hemma och läste lite arbetsrelaterade skrifter inför en kommande kurs i september samt en liten lugn stund med P1s sommarpratare.

Mycket positivt att man får lång tid på sig med att förbereda sig inför kommande kurs.

Föräldrarna solade lite i gräset på baksidan. Det var lite spännande ich lite obekvämt för lillgrabben som inte riktigt visste hur han skulle tackla den nya situaionen. Jo, han testade faktiska tacklingar och hopp också, samt att balansera ståendes på föräldrarns ryggar.

Blev lite TV för att inte stoja allt för mycket medan mamman solade vidare.

Senare på kvällen åkte mamman iväg för att handla en vinteroverall som blev upphittade via Blocket. Handlade även mat på vägen hem. Under tiden så lagade pappan ett stort lass med köttbullar medan lilleman (för första gången) satt lugn och bläddrade i en bok och lekte lugnt med några leksaker. Tiden rann iväg lite för oss ikväll så pappan ställde in sin träning och nattade sonen istället. Klart mer rogivande om än lika varmt.

Familjeträning med (oönskad) extra vikt.

Slagfältet dokumterat.

Posted in Föräldraskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *