Föräldraledighet – Dag 114

En lugn (tidig) morgon och förmiddag där hemma. Idag känns det som att förmiddagen gick väldigt snabbt. Mycket p.g.a. att pappan ville följa de politiska nyheterna (om Transportstyrelsens läckta säkerhetsinformation till obehörig personal) på TV. Det medan några maskiner tvätt gick klart. Vips så var det dags för mellanmål och snart därefter även lunch.

Efter lunch så somnade grabben snabbt och gott i vagnen. Pappan passade då på att fixa med kvitton och fakturor till den enskilda firman. Hann också med att lyssna på en podcast och sola lite på gräsmattan intill vagnen.

På eftermiddagen tog vi en sväng till återvinningsstationen och till mataffären för att bl.a köpa gräddfil och stenbitsrom till den planerade laxmiddagen. Efter besöket på mataffären (och att matvarorna fått en plats i kylen) så fortsatte vi ner till Göta kanal. Där letade vi efter några änder att mata. Sagt ocg gjort så satte vi oss ner som två pensionärer för att locka till oss de få änder vi hittade.

Roligt att få kasta brödbitarna i vattnet. Bonus (men inte lika viktigt) var att det även fanns änder i vattnet.

Spännande.

Sedan gick vi vidare för att se om det inte fanns fler (än fyra änder) någon annan stans. Det var tyvärr and-tomt längre ner i kanalen, så vi vände i Berg för att gå hemåt. På vägen så såg vi en skylt om konstgalleri och lammskinnsförsäljning. Vi svängde av för att kika vad det kunde vara.

Ensamma inne i galleriet.

Nästan hemma igen hittade pappan ett perfekt litet bus:

Ett, två och…

Tre!

Posted in Föräldraskap and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *