Föräldraledighet – Dag 132

Idag är det pappans sista dag innan arbetslivet börjar igen imorgon. Det känns dock som vilken dag som helst och vi gjorde en sedvanlig morgonrutin med lillgrabben. Sedan gick vi alla tre i väg till förskolan där minstingen fick vara i tre timmar, innan han fick sova i timmarna två.

Efter förskolelämningen så gick mamman och pappan hem igen och ordnade med huset. Började med att ställa upp en stege i trappen för att balansera där, förbättra lister och måla med väggfärg. Mamman ordnade också en annons med barnkläder utlagd till försäljning. Under tiden som pappan gick loss med ännu mer latexfog på lister runt om i huset.

Före och efter dagens renoveringsfix. #akademikernarenoverar

Innan föräldrarna gick tillbaka till förskolan så blev det också en sväng till återvinningsstationen och till mataffären. Även en punktering på pappans pendlingscykel fixades inkl. nytt fäljband.

På eftermiddagen kom mormorn på besök. Huset fylldes med gosdjur, gofika och mammans champagneglas.

Mormor är på besök.

Efter besöket så hämtade mamman vår första leverans från matsmart.se. En fylld låda med massor av saker som vi ändå skulle köpa någon annanstans. #sparadkrona

Kvällen avslutades med att pappan fick packa ihop kläder, arbetsdator och annat som ska tillbaka till kontoret imorgon.

Grabben somnade gott till lite lugn musik i barnkammaren. Under den här tiden som jag varit hemma tillsammans med vår guldgosse, så har han genomgått förvandlingen från en liten bebis till en liten person. Nu börjar ett nytt kapitel för vår underbara lilla familj.

Posted in #akademikernarenoverar, Föräldraskap and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *