Föräldraledighet – Dag 22

Idag är dagen då vi börjar planera ett eget hem till Lilleman, en liten flytt så att säga. Eller nåja, kanske inte ett nytt hem. Lite mer som ett eget hus, ett eget kryp-in. Material är i alla fall redan införskaffat och jag tänker att det max bör ta några dagar att bygga ihop det. Så 45×45 reglar för 89:- ligger nu och väntar här hemma och bör räcka en bra bit, så snart är det bara att sätta igång.

Regel: 45×45.

Det handlar alltså om att jag fick inspiration från “Bygg en hussäng till barnrummet“, och då vi ändå tycks bojkotta spjälsängen, så tänker jag att det är lika bra att ta steget till något nytt.

Mamman tycker i och för sig att hallen på övervåningen inte riktigt har några väggar med färg, och att listerna i köket inte riktigt är på plats än. Det ligger faktiskt mycket i det, men ibland behöver projekt vara lite roliga också 😉

Förmiddagen spenderades på öppna förskolan (Droppen) och efter lunch var det dags för det första passet på den nya simskolekursen (minisim). Därefter skulle vi hämta mamman på jobbet men hade en hel timme på oss. Så vi åkte förbi och köpte tidigare nämnda byggmaterial till det nya tilltänkta “huset”.

Planerna startade som sagt idag, så jag har ännu inte spikat hur slutresultatet ska bli. Här under listar jag några länkar som vi inspireras av:

Posted in Föräldraskap and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *