Föräldraledighet – Dag 24

Idag på morgonen åkte vi in till stan och lämnade mamman på jobbet. Efter det åkte vi vidare till Byggmax för att handla 120 breda reglar till sängstommen, så att både madrass och ribbotten ska ligga lite stadigare än med enbart 45×45 reglar. Jag börjar nu få en bra bild av hur jag ska börja bygga sänghuset.

På vägen hem stannade vi till på ICA Maxi och handlade ingredienser till dagens matlagning. “Lillens linsgryta” (från Andra mosboken) och räkgryta med couscous.

Lillens linsgryta

Väl hemma så filurade jag lite på vad jag skulle göra av den rea-shoppade skinksteken som jag handlade här om dagen. Eftersom jag ändå har gjort så mycket pulled pork tidigare så gick tankarna direkt dit och jag hittade ett recept som jag sneglade lite på. Dock var det slut på Barbecue-sås så lite (starkt blandad) kalvfond och sweet chili (samt lite grillkrydda) fick agera substitut. Vi får se när den blir klar (senare ikväll) om det var lyckat eller ej.

Lunchen spenderades med löpskorna på och drygt 13 km avverkades runt i Ljungsbro.

Eftermiddagen var lugn med lugnt bus och nära till skötbordet 😉 Om vi säger som så; det var absolut inga problem för grabben att somna ikväll.

Posted in Föräldraskap and tagged , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *