Föräldraledighet – Dag 26

I helgen så har vi haft finbesök av farmorn och farfarn som välbehövligt avlastade så att vi fick fart på allt som tidigare gått på halvfart. T.ex. så blev hussängen klar, avlopp undersökt, slipat och målat väggar, hittade också att det var fel på vattentrycket till trädgårdsslangen. Vi var också och fikade pä Bostället. Lilleman fick enormt med uppmärksamhet och kärlek den här helgen.

 

Dag 26: Efter en stökig natt i (nya sängen) och en tidig morgon, så tog vi det lugnt hemma på förmiddag. Nära till skötbord var fördelaktigt idag också. Det måste inte vara den nya sängen som ensam kan stå för stökigheten, utan jag tror att det kan vara en tand (eller dyligt) på gång också. Följande nätter får visa vad som händer, om vi kanske måste bygga lite mer på sängen eller om det går bra att ligga kvar i den hela nätter.

Han somnade tidigt på förmiddagen så jag kunde, under en viss (läs påtaglig) dåsighet, måla innerväggar på övervåningen. Det är grundmålning som står på schemat nu.

En för dagen väldigt passande bild i vår kökskalender. Inställningen är allt för vilket humör vi ska ha.

På eftermiddagen så tog vi en promenad ner till Hemköp (Ljungsbro). På vägen hem tog vi en snabb sväng in på biblioteket för att se vad de hade att erbjuda barn. Vi kanske kommer att gå dit igen när han blivit lite äldre. Det var en väldigt fin barnavdelning.

Alla somnade ovaggade ikväll.

Posted in Föräldraskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *