Föräldraledighet – Dag 33

Efter en bra nattsömn så är vi på hugget igen. Glatt i stugan.

Morgonens mål var att åka till den bokade tiden för däckbyte. Lyxigt att få hjälpt med det så här i småbarnstider. När vi kom hem tänkte jag att jag gå en långpromenad tills grabben somnar. Jag hann gå 200 meter. Lite snopet men jag vände hemåt istället för att sätta fast alla kantlister som köptes i förrgår.

 

Mamman kom med den småtråkiga (men högst behövliga) uppgiften att tvätta alla fönster. Jag tvättade alla invändiga fönster, då det regnade ute. Vill ju ha något att göra senare ;P

Vårväder.

På eftermiddagen så gick vi till öppna förskolan Droppen. Som vanligt en uppskattad aktivitet för både stora och små.

Välkomnande entrédörr in till Droppen.

Jag tog även tag i den krånglande vattenkranen och ringde till rörmokaren. Eller rättare sagt rörmokarna, då jag ringde sju stycken innan jag fick tag på en som: (1) kunde, (2) hade tid och (3) som inte hade gått i pension. Så på fredag hoppas jag att vi kan ha vatten utomhus igen.

Till middag lagade vi en ny (för familjen) maträtt. Torsk på spenatbädd med fetaostäcke. Helt ok både smakmässigt och tiden det tog att göra.

Rätten innan den entrade ugnen.

Löpintervaller med IK NocOut.se fick avsluta dagen. Kändes helt okej trots en (innan) redan trött rygg.

Posted in #akademikernarenoverar, Föräldraskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *