Föräldraledighet – Dag 40

Det har varit en orolig natt och familjen var tröttare än vanligt då sonens förkylning från igår stört sömnen för oss alla tre.

På morgonen lackade jag på ett lager till på matbordet och begav vi oss sedan ut på promenad i drygt två timmar. Gick förbi en mataffär i Berg och köpte lite extra energi i form av nötter. Jag bukar inte gå så långa sträckor som jag börjat göra nu med barnvagnen, så jag köpte så att jag skulle ha till nästa spontanlångpromenad också. Grabben somnade tidigare än vanligt på förmiddagen och under promenaden vilket var väntat efter den här natten. Jag passade på att lyssna på några podcasts som jag inte hunnit med senaste veckan. Innan vi gick hemåt igen svängde vi in på nästa mataffär nere på byn (aka Ljungsbro centrum).

Idag slutade mamman tidigare och kom hem runt 13:30. Då njöt vi alla en stund av solen medan vi småstädade och fikade lite på framsidan. Annars bjöd eftermiddag på en trött avslutning på dagen och arbetsveckan för hela familjen.

Fikastund i solen.

Posted in Föräldraskap and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *