Föräldraledighet – Dag 41

I helgen så hann vi med att lackade bordet en sista gång och städa på övervåningen (där bordet stått och torket) och i köket. Även fast jag inte riktigt hade lack så det räckte så blev det i alla fall lite bättre än med bara två strykningar. Tyvärr hade tidsfristen gått ut för hur länge jag fått på mig att fixa bordet, så slutresultatet får duga som det är nu ett tag. Även fast jag gärna hade sett ett till rikligt lager lack som hade höjd kvaliten och säkert gjort bordet mer hållbart.

Ett gammalt slitet köksbord fick några extraliv och några extra levnadsår.

Leveransresultat blev (enligt den hårdaste kritikern, mig själv):

  • Tid – godkänt
  • Kostnad – godkänt med beröm
  • Kvalitet – knappt godkänt

På lördagseftermiddagen fick vi besök av kära vänner och till lika småbarnsföräldrar. Alltid lika roligt!

Söndagen bjöd på löpning och långpasset med IK NocOut.se gick från Bjärka säby till Vidingsjö. Summar till 27 km inkl. uppvärmningen.

Löpning – Långpass

Dag 41 (måndag), så hade jag en tandläkartid inplanerad vid 12:20. För att det överhuvudtaget skulle vara görbart så fick jag hjälp av två vänner och deras barn, att passa lilleman. Även fast besöket tog ~10-15 minuter så var det enormt mycket värt (på många olika plan) och jag kan nu fortsätta vårdkedjan och dess köande. Tack!

Efteråt gick vi till restaurangen Jade “Asian Supreme Buffé” för att njuta av god (och mycket) mat. Ganska barnvänligt också, även fast vi saknade ett skötbord. Vi blev kvar där ganska länge då vi föräldrar åt först medan smågrabbarna sov. Sedan så fick de mat efter att de vaknade. Efteråt sa vi hej då till sällskapet och gick till mammans jobb för att snabbt säga hej till henne då vi ändå var i närheten. Att också bli bjuden på mer kaffe och få hälsa på dementaboende var enbart en bonus.

Kvällen tycks bli lugn och kanske att vi kan se klart på filmen som påbörjades igår kväll.

Posted in Föräldraskap and tagged , , , , , , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *