Föräldraledighet – Dag 5

Slutet av den första pappaveckan blev en lugn dag som började med sovmorgon (för Lilleman). Själv passade jag på med att läsa lite ur en ny bok.

Presentslantar som vi fått tidigare som dop- och julpresenter har idag letat sig in på bankkontot. Men tydligen så måste jag ha med mig mitt Mastercard för att kunna sätta in kontanter på banken. Legitimation räcker då inte. Tack ICA Banken för den logiken. Undrar om Handelsbanken eller Nordea har funderat på samma (icke-)service i jakten på att göra kontanter mindre populära. “Lära av de sämsta” kanske är ett nytt vinnande koncept? #gubbgnäll

På vägen hem blev det i alla fall en promenadsväng förbi Posten på Hemköp, för att hämta ett paket med flytande Alvedon för barn (läggs i bra-att-ha-högen). Dagen bjöd även på en liten sväng till lekparken.

Pengarna som vi satte in på banken är i vilket fall öronmärkta till en ny löp- & cykelvagn. Thules vagnar verkar oproportionerligt populära av alla Thuleägare som vi pratat med. Vi tänker något i stil med att, hundratusenmiljarder småbarnsföräldrar kan väl inte ha fel. Så vi önskar oss en likadan.

Dagens lunch blev “Mumsig blomkålsmousse” med köttbullar till herrn och dagens middag till Lotta blev som önskat “Bön- och majsburgare” med matvete.

Dagens bus blev High fives (känner att det och “blommor och bin” föll på min lott att lära ut). Han har även gått sju stycken små steg utan stöd.

Trevlig helg!

Posted in Föräldraskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *