Föräldraledighet – Dag 66

Efter en stökig natt med orolig sömn så sov vi lite längre (till ca. 7:30) på morgonen båda två. Eftet frukost frukost, tvätt och disk, besökte vi igen vår kära öppna förskola Droppen (där det idag var barn mellan 0-5 år). När vi kom dit var det redan fullt ös eftersom det idag var någon studiedag på den ordinarie förskolan. Det gick ändå bra trots lite mer livad stämning än vanligt. Han somnade sedan gott i vagnen på vägen hem.

Det blev en lugn lunch även för mig, med tanke på hur natten varit. Fick ändå dit lite mer färg på nedervåningens väggar där det behövde förbättras, och städade lite i vår groventré. Åt lite för att sedan gå ut och sola en stund medan jag lyssnade på några poddar. Grabben sov i vagnen i skuggan och jag låg bredvid i solen och njöt ett tag med podden i ena örat och babymonitorn (för säkerhetsskull) i det andra.

(bild från Pixabay)
Dagen bjöd, till min stora belåtenhet, på sol och värme.

Efter sömnen så var det fullt ös igen, och efter maten tog vi på oss skorna för att åka in till Linköping. Där svängde vi in på pappans jobb för att lämna in friskvårdskvitton och för att säga hej och hänga med kollegorna på eftermiddags-kafferasten. Visade sig att jag behövde fylla i en blankett för att sedan skicka in kvittot centralt. Så uppdraget blev tyvärr inte slutfört idag. Eftersom det också stundar ett maraton för mig på söndag så gör jag som alltid och håller igen på kaffet dagarna innan. Så det blev inte mycket till fika för mig heller. Dock trevligt att se kollegoena igen.

Vi åkte sedan vidare till mataffären för att handla färdkost till vår lilla resa. Bl.a. mellanmål, barnmat, ingredienser till pastasallad. Efter det och på vägen hem igen hämtade vi mamman från jobbet och åkte sedan hem med familj och mat till lugna gatan.

Posted in Föräldraskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *