Föräldraledighet – Dag 67

Dag 67 bjöd på otroligt varmt väder och att mamman var ledig från jobbet. Alltså med bästa förutsättningar! Så vi tog en lugn morgon hemma för att sedan bege oss till Tornby vid 10. Det för att sonen skulle kunna somna skönt på plats och i god tid innan mammans synundersökning vid 11:30. Bra plan tyckte vi och åkte iväg. Det var bara det att sömnen slog till först vid 12 och att dagsschemat blev lite förskjutet p.g.a. det. Efter synundersökningen så hittade vi också resetillbehör till lilleman:

  • barnhörselskydd,
  • myggnät till vagnen
  • en nackkudde till tåg, bil och cykelvagn.

Säkerhetsutrustning för en resa ner på kontinenten.

Den sena sovtiden förde med sig att föräldrarna fick en lunch på tu man hand. Inte alls fel!

När vi åkte med bilen så fick vi svart på vitt att förra årets lagning av vår AC inte var värd så mycket till årets sommar. Ännu en sak att säga till vid stundande service.

Efter Tornby-besöket så åkte vi vidare till Malmslätt för att bjudas på fika av högsta kvalitet med trevligt sällskap av vänner. Huvudanledningen till besöket var ändå att vi fick hälsa på en ny liten världsmedborgare.

Dagens lunch för vår grabb fick bli en improvisation på plats i Malmslätt, då kommunikationen oss föräldrar mellan var.. Hmm.. Låt oss säga att den har förbättringspotential 😉

Mamman åkte sedan på avtackning och afterwork, så vi grabbar fortsatte hemåt. Utetermometern i bilen visade nu 32 grader och väl hemma var lilleman bra varm. Så mycket vatten, en tidigare middag och ett svalkande bad innan läggdags fick bli kvällens medicin/behandling.

Posted in Föräldraskap and tagged , , , , , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *