Föräldraledighet – Dag 121

Natten till idag var en historia för sig. Kan bäst beskrivas som en samling powernaps med sonen i delad hussäng. Kunde gå in till vår säng igen ca.4:30. Solstrålen vaknade strax efter 6 då kan var piggast och gladast i stugan.

Efter frukost drog vi igång en maskin tvätt. Efter lite velande aå beslöt vi oss också för att ta en promenad till en bekant på andra sidan Ljungsbro. Det för att köpa några bättre begagnade skor till hösten/vintern.

Kängor i storlek 22 och fodrade stövlar i storlek 23.

Efter ett kortare samtal på fartubron så gick vi hemåt igen. Dock med en omväg för att leka lite i en närbelägen lekpark vi inte varit i förut. Där vi också serverade förmiddagens mellanmål (fruktstund). Vi tog också en skogssväng som verkade vara mer än spännande.

Hans utan sina brödsmulor.

…och utan sin Greta.

Men vem behöver sådant när det finns stenar.

Väl hemma igen så var det lek ocj sedan dags för lunch och sömn.

Under grabbens sömn så sågade pappan två taklister. Beställde även fotografier på sonen inför förskolestarten. Passade på att leta upp några extra bilder (både fina och några roliga) på honom som vi tagit under det här halvåret vi varit hemma tillsammans. Det blev totalt 160 stycken, så nu hittar vi säkert några som passar både till förskolan och till väggarna i vårt hem.

Eftermiddagen bjöd på bus hemma i trädgården tills det var svårt att andas för allt skratt och svårt att gå för allt snurrande.

Posted in Föräldraskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *