Föräldraledighet – Dag 70

Hemma i vardagen igen så försökte vi komma tillbaka till de vanliga rutinerna. Så efter morgonens frukost, tvätt, städ, disk, påklädning, avklädning, blöjor, solkräm, påklädning, och sopor så gick vi iväg till öppna förskolans tioårsjubileum. Firandet innebar förutom de sedvanliga nybakta bröden, också sång ute som avslutades med glass och vattenmelon. Det fanns även ansiktmålning till de lite större barnen.

Gatuprataren utanför öppna förskolan.

Handlade lite smått i matväg innan vi gick hemåt igen (med podcast i öronen). Väl hemma så fortsatte tvätt och disk, men också en ny laddning (med 2,5 kg karré) med pulled pork slider som jag gjorde en del i början av föräldraledigheten. Den blev klar till kvällens middag.

Innan middagen hann vi också med att rengöra och fixa med vår uteplats på baksidan, som hade blivit gul av pollen medan vi varit borta. Grillen är också rengjord och tömd. Men att fixa med gillen så är inte jag kommer att göra om medan jag är ensam med en snart 16 månaders vilding. Med svett och vilja gick det ändå ganska bra till slut.

Posted in Föräldraskap and tagged , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *