Föräldraledighet – Dag 71

Igår var det kristihinelsfärd och till lika röd helgdag. Alltså ingen vanlig dag i föräldraledigheten och inget blogginlägg.

Dag 71 och fredag.

På förmiddagen gjorde vi tre stopp: (1) Färghandel för att köpa mer (äggvit) färg till dörr… , (2) bygghandeln för att köpa några fler dörrfoderlister till övervåningens innerdörrar och (3) slutligen handlade vi mat (mestadels) till kvällens middag.

Grabben somnade nästan i bilen på vägen hem, men vi lyckades med bus och en tom klämmis, att hålla medvetandet uppe. Till slut somnade han nära hemmet i vagnen. Pappan fick en lugn lunch och till och med lite sol på en solfilt ute på gräsmattan. Podcast i ena örat och babymonitorn i den andra.

Eftermiddagen gick åt till tvätt och städ innan besöket av morfarn och mostern kom på kvällen. Då blev en försenad födelsedagspresentöppning. Många roliga presenter, men det var en trä-noahs-ark och en plasthammare med ljud som fick höga placeringar i  sonens egnas underhållningsranking.

Familjelivet blev just lite ljudligare 🙂

Kvällen avslutades med ännu mer grillning och skönt väder som gjorde att vi kunde sitta och prata och pusta ut efter dagens stök.

Posted in Föräldraskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *