Föräldraledighet – Dag 72

Helgen kändes lyxigt lång med besök av morfarn och mostern på fredagseftermiddagen. Vi har bl.a cyklat, grillat, spelat spel, sprungit och ätit glass.

Dag 72

Huvudvärk på förmiddagen gjorde att jag gick på lågvarv. Det blev ändå lite hår klippt hos lilleman, rengjort grillen och städat lite inne. Hårklippningen gick ganska okej, men den utfördes stående när grabben stod/gick och pysslade lite med diverse saker som intresserade honom. Så jag fick ofta stå lutad över honom för att se exempelvis luggen, och att det ändå blev ganska rakt var stundvis mer tur än skicklighet.

Sommarklippning med en lätt sidokamning i pappans “hemmasalong”. #sparadkrona

Efter lunch gick till simhallen men det var tyvärr stängt p.g.a. renovering. Så det kanske blir ett nytt försök imorgon, om det passar.

Medley renoverar i Ljungsbro.

Istället så gick vi och handlade lite mat så att vi kunde göra en variant på familjens traditionella böngryta till middag. Rökig paprikakrydda, citronsaft, smaksatt (tomat & basilika) cream fraiche (med fetaost, oregano och paprika som tillbehör) fick ingå i det lilla experiment. Resultatet blev helt okej, men uppskattades mer av mamman och mig själv än sonen.

På kvällen var jag i väg på styrelsemöte med samfälligheten där vi bor.

Posted in Föräldraskap and tagged , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *