Föräldraledighet – Dag 73

Ny dag och med regn i luften. Efter morgonbestyren så promenerade vi med löpvagnen till Öppna förskolan. Idag var det åldrarna 0-18 månader där, så med undantag av några storasyskon, så var vår grabb bland de äldsta i barngänget nu.

Note to self: Ta ut 20 kr-sedlar så att jag kan göra rätt för mig hos Droppens fika-kassa.

Vi köpte jäst och annat smått på vägen hem, så att jag kunde sätta igång en jäsning av lantbröd (på lunchen) spetsad med kallpressad rapsolja med citron. Resultatet: Trevligt, men ska nog testa citronsmaken tillsammans med rivenmorot nästa gång. Kanske även med extra citronsaft.

Kontaktade också supporten på One.com (som driftar bergq.se), då den här bloggen låg nere ett kort tag idag kring lunchtid. De kunde inte säga vad felet berodde på och jag önskade att de återkommer med det. Upp till bevis helt enkelt.

Bergq.se downtime.

Annars har lillherren bl.a. busat i regnet, och tittat på sig själv när han busat i regnet.

Hög fascinationsfaktor och kanske lite ego-boost när man ser sig själv som huvudpersonen i film via en iPhone.

Senare på eftermiddagen så var ju en plan (från igår) att gå och simma, men vi stannade hemma istället, med tvätt och bakning. Blev sugna på grillad kyckling så vi gick iväg igen till mataffären och köpte kyckling, broccoli och mer vetemjöl (som det är strykande åtgång på just nu. Skärpning – skulle nog vilken sund dietist som helst föreslå.).

Nya tag imorgon.

Posted in Föräldraskap and tagged .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *