Föräldraledighet – Dag 74

Idag blev besöket i simhallen (i Ljungsbro) äntligen av, och trots renoveringsarbeten (som syns på bilderna under) som gjorde hallen svalare än vanligt, så fick vi en trevlig stund tillsammans. Föredrar dock fortfarande den varmare och gemytligare barnbassängen i Linköpingssimhall.

Blev lite övning av vattenvanan…

…med tillhörande bus i poolen.

Somnades ganska snabbt i vagnen på vägen hem. Jag försökte då hinna förbi en bilverkstad (i Blåsvädret) innan de stängde för lunch kl 11. Missade tyvärr igen med några minuter, så jag fick inte tag på dem idag heller.

Efter sovstunden så hade vi ca. tre timmar tills jag skulle vara inne i Linköping. Så vi åt, tog det lugnt (med böcker och leksaker), gjorde mig i ordning och fyllde också bilen med skräp. Skräp som vi tog med till återvinningscentralen i Malmslätt när vi ändå skulle åka på vägen bredvid. (Måste ändå säga att det dock är en liten nackdel att vara på återvinningen i vitskorta. Men det fick gå an idag för den goda sakens skull.)

Hämtade sedan mamman tidigare på jobbet för att jag skulle hinna till ett kvällsmöte med mitt jobb (inkl. efterföljande mat(-buffé)  och kvällsaktivitet). Vi var på Fenomenet i Gamla Linköping. Ett ställe dit jag abdolut ska ta med lilleman om några år. Trevligt ordnad gruppaktivitet och det är alltid trevligt och givande att träffa kollegor och arbetskamrater utan för den vanliga kontexten. Fick därefter skjuts hem igen av en vänlig kollega som också bor i Ljungsbro.

Posted in Föräldraskap and tagged , , , , , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *